Jätä yhteydenottopyyntö

Uusia tietoturvaosaajia nopeasti ja joustavasti

Onko yritykselläsi tarvetta kehittyville ja motivoituneille tietoturva-alan ammattilaisille tai tietoturvaan perehtyneille ICT-alan osaajille? TietoturvaPro-koulutusohjelma voi olla ratkaisusi tarpeisiinne.

Motivoituneita osaajia yrityksesi tarpeisiin

TietoturvaPro-koulutusohjelman kautta yrityksenne voi löytää teille sopivan, motivoituneen ja kehittymishaluisen henkilön tietoturva-alan tehtäviin. Koulutusohjelma kestää viisi kuukautta ja valitsemanne henkilö työskentelee yrityksessänne 60% koulutusajasta. Käytännön työtehtävien ohessa valitsemanne henkilö saa kattavan tietoturva-alan asiantuntijakoulutuksen sekä mahdollisuuden sertifioida osaamisensa kansainvälisesti arvostetulla CompTIA Security+ -sertifikaatilla.

Joustava ja nopea rekrytointitapa yrityksille

  • Säästä aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Riskittömämpi ja kustannustehokkaampi rekrytointikanava (ohjelman ajaksi solmitaan 5 kk koulutussopimus)
  • Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa Solvelton ja KPMG:n asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen
  • Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Harri Schroderus, 050 540 2735, harri.schroderus@saranen.fi.

Outi Aavaluoto, 050 327 7782. outi.aavaluoto@saranen.fi

Saranen Consulting Oy on osa Barona Groupia, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Oulussa teemme yhteistyötä jo kymmenien yritysten kanssa, pienistä muutaman hengen start up -yrityksistä suuriin kansainvälisiin organisaatioihin. Koko Suomessa koulutusohjelmiemme kautta on löytynyt uusi työ jo yli 1 600 osaajalle.

www.barona.fi | www.saranen.fi

Yhteistyössä
Kysy lisää koulutusohjelmasta!
Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 540 2735

Outi Aavaluoto
Projektipäällikkö
050 327 7782

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.