Uutta osaamista ja työkokemusta tuovat mielenkiintoiset työtehtävät

TietoturvaPro-ohjelmassa tärkein osa kehittymistä asiantuntijaksi on työssä oppiminen. Osallistujat pääsevät yritysten käytännön työtehtäviin heti ohjelman alusta alkaen. Ohjelman tavoitteena on täydentää ja syventää ICT-alan ammattilaisuuttasi tekemällä sinusta tietoturva-alan asiantuntija motivoivien työtehtävien sekä asiantuntijakoulutuksen avulla.

Suomi kuuluu tietoturvan kärkimaihin koko maailmassa ja alalle tarvitaan tulevina vuosina paljon osaajia. Tietoturvaosaaminen on myös tärkeä osa kaikkea ICT-alan työtä, minkä lisäksi ymmärrystä tietoturvasta tarvitaan jokaisessa yrityksessä, jossa ylipäätään käytetään IT-järjestelmiä. TietoturvaPro-koulutusohjelma voi auttaa sinua matkallasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

Tuleva työsi voi olla puhtaasti tietoturvan parissa esimerkiksi konsulttina, mutta voit myös hyödyntää tuoretta tietoturvaosaamistasi muulla ICT-alan sektorilla. Tietoturvaosaamisesta on paljon hyötyä mm. ohjelmistotuotannossa ja testaamisessa. Muita rooleja, joissa tietoturvaosaaminen on tärkeää, ovat esimerkiksi informaatiohallinnan ja riskienhallinnan tehtävät. Tietoturva-ala on tulevaisuuden ala, jonka asiantuntijoille on kysyntää laaja-alaisesti nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutussopimus ohjelman ajalle

Koulutusohjelmassa työskentelet kokopäiväisesti yhteistyöyrityksessäsi. Jokaiselle osallistujalle pyritään löytämään hänen taustaansa sopiva ja mielenkiinnonkohteitaan vastaava yhteistyöyrityspaikka viimeistään ohjelman aikana. Ohjelman ajalle solmit yrityksen kanssa viiden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on, että sinä ja yritys solmitte koulutusohjelman jälkeen työsuhteen.

Sinulle maksetaan ohjelman ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Lue lisää: Koulutus | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kysy lisää koulutusohjelmasta!
Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 540 2735

Outi Aavaluoto
Projektipäällikkö
050 327 7782

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.